Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2011 18:10 - Как да публикуваме обява в интернет
Автор: obqvite Категория: Други   
Прочетен: 4703 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 21.02.2011 22:27


 Как да привлечем вниманието?! 

За да пуснем обява в интернет и да се види от потребителя, ние трябва да му привлечем вниманието с нещо. Все пак не трябва да забравяме за хилядите други обяви в интернет, радио, телевизия, вестници, списания и т.н. и т.н. Това можем да го постигнем, когато пишем ясно и на разбираем език, умеем да отдяляме правилно абзаците и да използваме препинателните знаци както трябва. Все пак в една обява трябва да има, както обща информация относно продукта и услугата, така и забавен характер, за да можеш да приковеш погледа на потенциалния клиент.

 Заглавието и съдържанието на обявата

 Една обява задължително трябва да има ясно и насочващо заглавие.
 Съдържанието трябва да покрива всички първосигнални въпроси на четящия, но и да остави място за любопитството му, за да се свърже/заинтересува за продукта услугата от малката обява. 
 
 Важни ли са снимките за малките обяви?! 
 
Когато сайта позволява да се качват снимки, а и Вие имате необходимият снимков материал, задължително ги качете. Обявите със снимки се четат по-често, отколкото тези без. 

 Цена

Пишете реална или близка цена, защото голяма част от потребителите може да си кажат "Абе сигурно е много скъпо, затова е написал измислена цена". Ако продавате стоки на едро - винаги пишете тази на най-ниско струващата стока и в съдържанието избройте примерните цени. 

 Данни за контакт

 В зависимост от това, как искате да се свързва потребителя с Вас трябва да се оставят необходимите сведения - телефон, адрес, skype, e-mail и т.н.

 Код за сигурност

 Сещате ли се за досадните кодове, които трябва да се попълват при качването на обяви или качването на дадено нещо в интернет ?! Тези кодове не са направени, за да Ви затормозяват, а напротив. Това са кодове против спам ботовете. Ако ги нямаше тези кодове щяхме да четем един куп ненужна и нищо незначеща информация. 

 Парола

 Мислите, че няма да Ви потрябва парола?! Еми ако в даден момент продукт се изчерпал, а сте го пуснали в 10 сайта за обяви ?! Еми ако се покачи, намали цената му ?! Затова винаги помнете паролата, която слагате на обявите си, за да може в последствие да ги променяте. Разбира се, освен ако нямате регистрация... 



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: obqvite
Категория: Други
Прочетен: 22303
Постинги: 3
Коментари: 2
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930